Ισπανία

Επιμένει στην αποχώρηση ο Σέρχιο Ράμος

Σε μια κίνηση εκτόνωσης του κλίματος προχώρησε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον Σέρχιο Ράμος προκειμένου να βρουν λύση για το μέλλον του παίκτη.

Ο κυριότερος λόγος για τις τάσεις φυγής του Σέρχιο Ράμος είναι η αδιάφορη -κατά τον ίδιο- στάση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να αποφευχθεί η αποχώρηση του εμβληματικού άσου της «βασίλισσας», ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας σύμφωνα με τη «Marca», πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον κεντρικό αμυντικό, ώστε να ρίξει τους τόνους και να εκτονώσει τη μεταξύ τους ένταση.

Ο εκ των αρχηγών της Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε τα παράπονά του στον Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντάς του ότι η προσφορά του στην ομάδα δεν αναγνωρίζεται όσο θα έπρεπε και του υπενθύμισε ότι δεν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις περί νέου συμβολαίου.

Παράλληλα, αυτό που τον έχει ενοχλήσει ακόμα περισσότερο είναι η στάση της διοίκησης τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία τον έχει στοχοποιήσει και τον έχουν παρουσιάσει ως «φιλάργυρο».

Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ του πρότεινε να ηρεμήσει και να ξαναμιλήσουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις διακοπές, αν και ο τελευταίος επέμεινε στην υπάρχουσα θέση του να αποχωρήσει από την ομάδα, ζητώντας από τη διοίκηση να εξετάσει την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x