Γερμανία

«Να έχεις το ίδιο όραμα, να διαθέτεις χρόνο και ενέργεια»: Τα μυστικά των Invincibles της Λεβερκούζεν σε ντοκιμαντέρ!

Εκείνος, σκεφτόταν συνεχώς την κάθε επόμενη κίνηση. Είχε φροντίσει να επενδύσει στους παίκτες του από πολύ νωρίς. Ο Τσάμπι Αλόνσο και τα «παιδιά» του αποκαλύπτονται σε ντοκιμαντέρ για τη Λεβερκούζεν!

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ήταν γραφτό να εξασφαλιστεί δίχως αρνητικό αποτέλεσμα. Και όλα όσα συνέβησαν στη φοβερή, αήττητη σεζόν της Μπάγερ Λεβερκούζεν ώστε ο σύλλογος να έχει πλέον τους δικούς του Invincibles, αποτυπώνονται σε ντοκιμαντέρ!

Η δημοφιλής ιστοσελίδα με τις εκπληκτικές συνεντεύξεις, Players' Tribune, έφτιαξε ένα mini-documentary για το έπος των «ασπιρίνων» και έβαλε τον Τσάμπι Αλόνσο και τους υπόλοιπους, μεγάλους πρωταγωνιστές, να μιλήσουν για όσα βίωσαν και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονταν όλα αυτά που τους συνέβαιναν.

Αρκετές ώρες δουλειάς, μεγάλες ποσότητες ενέργειας, συνέπεια στο μήνυμα και στο στόχο που τέθηκε εξ αρχής. Και αυτές οι λεπτομέρειες έκριναν τα πάντα, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας. Και πάνω απ' όλα, ο Ισπανός πόνταρε στην ενότητα και στο κοινό όραμα με τους συνεργάτες του, τους οποίους φώναζε να βρίσκονται κοντά του για να πανηγυρίσουν, στο τελετουργικό που είχε δημιουργηθεί μαζί με τους οπαδούς.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x