Nations League

Γιοβάνοβιτς στους παίκτες: «Είμαι περήφανος, μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγο μετά το 2-0 της Εθνικής μας επί της Ιρλανδίας μίλησε στους διεθνείς εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για όσα πέτυχαν και τους έβαλε από τώρα στο μυαλό την πρόκληση του Λονδίνου.

Οι διαδοχικές νίκες απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία στο Nations League, το μηδέν παθητικό και οι νέες ποδοσφαιρικές αρχές στις οποίες μυούνται οι διεθνείς της Εθνικής ομάδας, έκαναν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ν' απολαύσει τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης».

Αυτό είπε στους ποδοσφαιριστές του λίγο μετά το 2-0 στο Δουβλίνο, τονίζοντας πως οι προσπάθειες των παικτών του στο γήπεδο και η δουλειά μαζί τους προκάλεσαν την υπερηφάνεια του. Ωστόσο, φρόντισε να βάλει για τα καλά στο μυαλό όλων από τώρα, τη σπουδαία πρόκληση του Λονδίνου με το παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», τον επόμενο μήνα.

«Καταρχάς συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x