Nations League

Ιωαννίδης: «Κατάλαβα πώς δεν έχω παίκτη πίσω μου, γύρισα και σούταρα - Στοχεύουμε στην πρώτη θέση»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ιρλανδία και για τη γενικότερη πορεία της Ελλάδας μέχρι στιγμής στο Nations League.

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας, όπως και πέρυσι, κάνοντας το 2Χ2 στη League B του Nations League.

Mεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος σκόραρε ξανά, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Εθνική μας ομάδα.

Μετά την αναμέτρηση, ο φορ της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού μίλησε για το πανέμορφο γκολ του, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Εθνική θα είναι ακόμη καλύτερη στη συνέχεια και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:

«Θεωρώ πως δεν είχαμε την κυριαρχία όπως θέλαμε. Έχουμε ένα θέμα με την πίεση. Θα το βελτιώσουμε. Δεν ξέρουμε ακριβώς όλοι τι ζητάει. Ισορροπήσαμε το ματς και στο 2ο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι.

Στοχεύουμε στην 1η θέση. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν το έχει η Εθνική με τον χρόνο. Θα βελτιωθούμε και θα πάμε να παλέψουμε κάθε ματς που έχουμε.

Εκανα μία κίνηση ανάμεσα στις γραμμές, όταν εχει τη μπάλα ο Μπακασέτας το κάνω αυτό γιατί με βλέπει. Κατάλαβα πώς δεν έχω παίκτη πίσω μου, γύρισα και σούταρα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκτέλεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x