Nations League

Με Τζόλη και Σιώπη η ενδεκάδα της Ελλάδας - Ξανά βασικός ο Χατζηγιοβάνης

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς με Φινλανδία θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στη Φινλανδία θα παραταχθεί η Ελλάδα στο «Aviva Stadium» κόντρα στην Ιρλανδία (21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Βλαχοδήμος, ενώ απαράλλαχτη έμεινε και η τετράδα της άμυνας με Ρότα δεξιά, Τσιμίκα αριστερά και Μαυροπάνο, Κουλιεράκη στα στόπερ. Στα χαφ, διατήρησε τη θέση του ο Μπουχαλάκης, αλλά θα έχει δίπλα του τον Μανώλη Σιώπη και όχι τον Μάνταλο.

Δεξιά στην επίθεση παρέμεινε ο Χατζηγιοβάνης, ενώ αριστερά τη θέση του Πέλκα πήρε ο Χρήστος Τζόλης, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται και πάλι πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Ελλάδα (Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Βλαχοδήμος - Τσιμίκας, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρότα - Μπουχαλάκης, Σιώπης - Χατζηγιοβάνης, Τζόλης, Μπακασέτας - Ιωαννίδης.

Στον πάγκο οι: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Δουβίκας, Πέλκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x