Nations League

Φύσσας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Η δήλωση που τιμά τον Γιοβάνοβιτς - Εκεί μπορούμε να ''χτυπήσουμε'' την Ιρλανδία»

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία αλλά και για τη νέα προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην «Έφεση της Τρίτης» ο Τάκης Φύσσας.

Το σχόλιο του για τη νέα εποχή στην Εθνική Ελλάδος, καθώς και για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία (10/9, 21:45), πραγματοποίησε ο Τάκης Φύσσας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ στάθηκε και στο πού μπορεί να χτυπήσει το ελληνικό σύνολο το αντίστοιχο της Ιρλανδίας.

«Δεν έχω προλάβει πολύ να είμαι μακριά, δεν έχει περάσει πολύς χρόνος. Και δεν θα είμαι και ποτέ. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στην Εθνική. Σήμερα στο Δουβλίνο στο γήπεδο θα έχει 45 χιλιάδες κόσμο, για μια ομάδα που δεν τους έχει προσφέρει διακρίσεις.

Το πρώτο πράγμα που είχε ζητήσει όταν πήγα στην Εθνική ήταν να είναι προτεραιότητα η Εθνική Ελλάδος. Προτεραιότητα πλέον των παιδιών είναι η Εθνική. Τα θεμέλια είναι πολύ δυνατά. Απ' αυτήν την άποψη είναι όλα έτοιμα να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα έθεσε κάποιους στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν να γίνει προτεραιότητα των παιδιών η Εθνική.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να αρχίσουμε να κερδίζουμε αντιπάλους όπως η Αρμενία, η Εσθονία, το Γιβραλτάρ κτλ, που δεν το κάναμε και τώρα πλέον το κάνουμε. Έχουν κερδίσει μικρούς στόχους. Τώρα αυτό που μένει είναι με τον νέο προπονητή να συνεχίσουν την καλή πορεία. Είμαι αισιόδοξος για την προσπάθεια της Εθνικής. Τον τιμάει τον Γιοβάνοβιτς η δήλωση ''νιώθω ότι ξεκινάω νέα καριέρα''
», ανέφερε αρχικά.

Σ' ό, τι αφορά την αναμέτρηση στο Δουβλίνο σχολίασε: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε λίγες ώρες Οι Ιρλανδοί θα μπουν με πολύ πάθος στο ματς. Επειδή αυτό δεν είναι πάντα καλό, εάν είμαστε έξυπνοι και κοντρολαρισμένοι, που θα είμαστε επειδή έχουμε έμπειρα παιδιά, μπορούμε να το αξιοποιήσουμε. Έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα. Σίγουρα θα έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εγκυμονεί κινδύνους. Θέλει προσοχή».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x