Nations League

Έτοιμη για Ιρλανδία η Εθνική - Δεν «έδειξε» ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κρατά «κρυφά» τα «χαρτιά» του όσον αφορά την 11άδα.

Τις νίκες της στη νέα εποχή με επικεφαλής τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διπλασιάσει αύριο το βράδυ η Εθνική Ελλάδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Aviva Stadium, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League (10/09, 21:45), αναμένοντας να έχει στο πλευρό της και κάτι παραπάνω από 200 Έλληνες οπαδούς.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι με βραδινή προπόνηση στο «Aviva Stadium». Ο Σέρβος τεχνικός δεν «έδειξε», μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, τα πλάνα του για την ενδεκάδα, κρατώντας «κρυφά» τα «χαρτιά» του όπως συνηθίζει.

Η Εθνική θα διατηρήσει πάντως τον σχηματισμό 4-2-3-1 του αγώνα με τη Φινλανδία, ενώ υπάρχει πιθανότητα για 1-2 αλλαγές σε σχέση με το εν λόγω παιχνίδι. Ενδεικτικά, θέση στα άκρα διεκδικεί ο Χρήστος Τζόλης αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ στα χαφ ο Μανώλης Σιώπης υπάρχει το σενάριο να πάρει τη θέση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Σε γενικές γραμμές, ο Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας και στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ λόγω του περιορισμένου χρόνου για να δείξει πολλά πράγματα στην προπόνηση, έκανε πολλή κουβέντα σε τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x