Κύπελλο Ελλάδας

Προβάδισμα μεν, ισόπαλος δε με Λαμία ο Ατρόμητος

Παρά το γεγονός ότι σκόραρε δύο φορές εκτός έδρας, ο Ατρόμητος έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία και η πρόκριση θα κριθεί στο Περιστέρι. Δύο τέρματα ο Ντάουντα, απίστευτο γκολ από Σπυρόπουλο.

Ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Ατρόμητος έναντι της Λαμίας, καθώς οι Περιστεριώτες έμειναν στο 2-2 στην έδρα της τοπικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δύο φορές.

Όλη η ιστορία του αγώνα «γράφτηκε» στα πρώτα 16' της αναμέτρησης, αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα στο εν λόγω χρονικό διάστημα και στη συνέχεια δεν σημειώθηκε το παραμικρό ουσιαστικό γεγονός στην αναμέτρηση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ήταν ο Αμπιόλα Ντάουντα, που στο ντεμπούτο του ως βασικός, πέτυχε δύο τέρματα δείχνοντας εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα.

Μόλις στο 3', έπειτα από κόρνερ του Ούμπιντες, αρχικά ο Φυτανίδης και στη συνέχεια ο Ζησόπουλος σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας της Λαμίας και τελικά ο Νιγηριανός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τζόκιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τσούκαλος έκανε το τακουνάκι στον Αυγενικού που αρχικά πλάσαρε στο δοκάρι και στην επιστροφή ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς συνέχισε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και στο 14' ο Ντάουντα βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, αφού παρά το γεγονός ότι είχε πλάτη στην εστία, πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, ο Σπυρόπουλος στο 16' πέτυχε το γκολ της ζωής του, χαρίζοντας και την ισοπαλία στην ομάδα του. Ο πρώην μπακ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού έπιασε ένα σουτ από τα 30-35 μέτρα και η μπάλα καρφώθηκε στο «Γ» της εστίας του Παπαδόπουλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Λημνιό από τον Κοτσώνη στο 70' και το ριπλέι δικαιώνει τους ισχυρισμούς τους.

Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος (46' Καραγιάννης), Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (83' Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος (70' Πατσαρούχας), Φερφελής

Ατρόμητος (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο (61' Κυριακίδης), Μπρίτο (59' Βασιλείου), Ντάουντα (68' Λε Ταλέκ).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x