Europa League

Με το μυαλό στην Πλζεν ο ΠΑΟΚ…

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ «μπαίνει στο ντουλάπι» για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον σκέφτεται το ματς με την Πλζεν την ερχόμενη Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική ης League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με την Πλζεν στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, αφήνοντας στην άκρη την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην «ΟPAP ARENA» και τα όσα ακολούθησαν αυτής.

Όσοι παίκτες του «δικεφάλου» βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι «δικεφάλων», ακολούθησαν την Τρίτη πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μπάμπα αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων». Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:00, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει ο Μπράντον Τόμας.

Η Βικτόρια Πλζεν θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15’ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Τσέχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x