Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Με τρεις-τέσσερις σίγουρες αλλαγές ο ΠΑΟΚ με Πλζεν, σε ένα πολύ δύσκολο ματς στην Τούμπα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε τη συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, μαζί με τον Μπράντον Τόμας. Το απόγευμα η τελευταία προπόνηση. Επιβεβαιώθηκε ότι ο Μπάμπα δεν μπορεί να παίξει. Δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια ζημιά, για κάποια θλάση. Υπάρχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η ατάκα πηγαίνει ''μέρα με τη μέρα'' δείχνει πως δεν έχει κάτι σοβαρό, δεν υπάρχει κάποια θλάση. Τώρα τυχαίνει και εκεί στη θέση να μην έχει δηλωθεί ο Γκόμες και ο Βιεϊρίνια, εκεί πάει ο Ότο και δεξιά ο Σάστρε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν αλλαγές. Θα μπει ο Κωνσταντέλιας, ο Καμαρά θα μπει και εκείνος στα χαφ. Περιμένουμε τον Κόλεϊ αντί του Λόβρεν. Υπάρχουν σίγουρα 3-4 αλλαγές, με τον Τόμας να είναι υποψήφιος και να είναι καλά για να ξεκινήσει», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πολύ δύσκολο ματς. Η Πλζεν είναι πολύ σφιχτή ομάδα, προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό στην Τσεχία. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τη νίκη και δεν πρέπει να τρέξει για να σκεφτεί τα υπόλοιπα στην Ελλάδα. Αυτό είναι το κλίμα που βγαίνει από την ομάδα προς τα έξω».

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στις επικείμενες εξελίξεις με την κλήση του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου σε απολογία, λέγοντας: «Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πως έχουμε νεύρα, να τιμωρηθούμε όταν κάνουμε κάτι. Λένε, επίσης, ότι δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως τρελός ο Λουτσέσκου, προκαλείται και αντιδράει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x