Europa League

Ντέμης: «Έχει εξήγηση αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός, δεν περίμενα το κακό πρώτο μέρος του ΠΑΟΚ»

Για τις εμφανίσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ απέναντι σε Μάλμε και Βικτόρια Πλζεν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Fair Play με τον Γιώργο Μαραθιανό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το κακό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ για περίπου 60’ απέναντι στη Μάλμε, αλλά τόνισε ότι πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου έχει νοοτροπία νικητή.

«Δεν περίμενα το κακό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι πολύ εύκολη ομάδα η Πλζεν. Ήταν κακός ο ΠΑΟΚ μέχρι το 60’. Από την άλλη, αν ήταν άλλη ομάδα ίσως να έχανε. Αλλά τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Λουτσέσκου έχει διαφορετική νοοτροπία. Μπορεί να κέρδιζε κιόλας αν υπήρχε περισσότερος χρόνος.

Δεν μπαίνει πολύ δυνατά ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια. Μπαίνει χαλαρός σε ματς και καμιά φορά το πληρώνει αυτό και τρέχει. Άργησε ν’ ανεβάσει απόδοση. Βοήθησε η αποβολή του αντιπάλου. Είχε μεγάλα προβλήματα στο πρώτο μέρος»
είπε ο Ντέμης.

Όσο για τον Ολυμπιακό και το «διπλό» επί της Μάλμε, είχε να πει μεταξύ άλλων: «Περίμενα καλό τον Ολυμπιακό. Έχει εξήγηση για το πώς γίνεται μετά από ένα τέτοιο ματς όπως με τον Λεβαδειακό να πάει εκτός έδρας στην Ευρώπη και να δείχνει άλλο πρόσωπο. Έχει να κάνει με το πώς παίζει ο αντίπαλος. Το 1-0 μπορεί να είναι και λίγο για τη νίκη του. Και ο Ζέλσον έκανε καλό παιχνίδι και ο Ρέτσος… Ο Ελ Καμπί τα κάνει να φαίνονται πολύ εύκολα τα γκολ. Αλλά εντύπωση προκάλεσε το πέναλτι που έχασε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x