Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο Μάλμε και επιστροφή με προβλήματα

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί το πρωί στο Μάλμε, προτού επιστρέψει στην Αθήνα για να… φύγει για Τρίπολη έχοντας και προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός έφερε εις πέρας την αποστολή «διπλό στο Μάλμε» με το 1-0 που πέτυχε χθες για την 3η αγωνιστική του Europa League. Οι Πειραιώτες δεν επέστρεψαν αμέσως μετά το ματς, όπως συνηθίζουν, αλλά διανυκτέρευσαν στην σουηδική πόλη και μάλιστα θα προπονηθούν εκεί το πρωί της Παρασκευής, προτού αναχωρήσουν για την Αθήνα σε μια πτήση περίπου πέντε ωρών.

Μετά από ελάχιστες ανάσες, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο και θα αναχωρήσουν εν συνεχεία για την Τρίπολη, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα (17:00) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέρα από την καταπόνηση των παικτών του, έχει να διαχειριστεί και κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, όπως δήλωσε ο Βάσκος, θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού. Ο Λορέντζο Πιρόλα, που τον αντικατέστησε και επίσης αντικαταστάθηκε με ενοχλήσεις, δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό, αλλά είναι αμφίβολος για το ματς με τους Αρκάδες. Με αυτά τα προβλήματα μένει να φανεί αν στο αριστερό άκρο της άμυνας χρειαστεί να παίξει όπως χθες ο Κοστίνια ή θα επιστρατευτεί ο νεαρός Αποστολόπουλος.

Ευτυχώς μια μικροενόχληση που είχε νωρίς στο χθεσινό ματς ο Ζέλσον Μαρτίνς αποδείχτηκε πως δεν κρύβει κάποιο νέο πρόβλημα, με τον Πορτογάλο να συνεχίζει κανονικά και μάλιστα να δημιουργεί το γκολ της νίκης. Σημειώνεται πως διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο Γιουσούφ Γιαζίτσι, που είναι πολύ πιθανό να είναι στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς προπονείται εδώ και αρκετές μέρες κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x