Europa League

Γρηγορίου: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ατρόμητο»

Δεν θεωρεί φαβορί τον Ατρόμητο για πρόκριση στα play off του Europa League (ΑΪΚ Σόλνα ή Σιράκ), ο Μιχάλης Γρηγορίου, που προανήγγειλε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 (τουλάχιστον) μια κίνηση στα μεταγραφικά.

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει μια εκ των ΑΪΚ Σόλνα ή Σιράκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και με την πρώτη να έχει προβάδισμα μετά το πρώτο ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για παρουσία στα play off, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας», τόνισε και αναφέρθηκε επίσης στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Χελάκη:

«Υπάρχουν δυσκολίες. Έχει αρχίσει αρκετό καιρό το πρωτάθλημα τους, θα έχουν ρυθμό σε πολύ καλό επίπεδο και εμείς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να ανταπεξέλθουμε που είμαστε πιο πίσω. Θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Θα έχουμε μόλις 29 ημέρες από την προετοιμασία, όταν θα γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να δούμε. Καμία ομάδα δεν μπορεί σε 29 ημέρες να βρει αυτό το τέμπο που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια. Και για αυτό θα πρέπει να δούμε και άλλα στοιχεία, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να προσθέσουμε κάποια στοιχεία από τη δική μου φιλοσοφία, κάτι διαφορετικό
», σχολίασε ο 41χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς για τις πιθανές προσθήκες, αλλά και για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ανέφερε: «Θα κάνουμε κίνηση για σέντερ φορ και ενδεχομένως ακόμη μια μεσοεπιθετικά, αλλά καταλαβαίνετε στο χρονικό διάστημα που είμαστε ότι είναι δύσκολο να βοηθήσουνε. Ο Μπιτόλο επίσης θέλει χρόνο και δύσκολο να είναι έτοιμος για τις 30 του μήνα. Βλέποντας και κάνοντας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x