Ισπανία

«Θα εκτιμήσουν τον Μουρίνιο όταν φύγει»

Την άποψη ότι η αξία του Ζοσέ Μουρίνιο θα αναγνωριστεί μόλις αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάρκο Ματεράτσι. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ίντερ θεωρεί ότι οι Ισπανοί δεν εκτιμούν την αξία των επιτευγμάτων του Πορτογάλου τεχνικού στην «βασίλισσα» και πιστεύει ότι ο 49χρονος θα έπρεπε να χαίρει μεγαλύτερου σεβασμού.

Την άποψη ότι η αξία του Ζοσέ Μουρίνιο θα αναγνωριστεί μόλις αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάρκο Ματεράτσι.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ίντερ θεωρεί ότι οι Ισπανοί δεν εκτιμούν την αξία των επιτευγμάτων του Πορτογάλου τεχνικού στην «βασίλισσα» και πιστεύει ότι ο 49χρονος θα έπρεπε να χαίρει μεγαλύτερου σεβασμού.

«Όταν φύγει από την Ισπανία, τότε όλοι θα αναγνωρίσουν όσα έχει πετύχει, όπως έγινε και στην Ιταλία», τόνισε στην «Marca» ο πρώην άσος των «νερατζούρι», που έχει συνεργαστεί με τον Μουρίνιο στην ιταλική ομάδα τη διετία 2008-2010.

Παράλληλα αποκάλυψε τον βασικό φετινό στόχο του «Special One» στην Ρεάλ. «Μιλάω μαζί του συχνά και γνωρίζω πως βασική του προτεραιότητα είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου η ομάδα να φτάσει τον δέκατο τίτλο της στην διοργάνωση», δήλωσε.

Βάσια Στέρπη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x