Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Χάνει κι η Ζαμπέρ τους Ολυμπιακούς

Η Ονς Ζαμπέρ αποφάσισε να μην αγωνιστεί ούτε αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ούτε η Ονς Ζαμπέρ θα αγωνιστεί στο τουρνουά τένις γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η 30χρονη Τυνήσια τενίστρια, Νο10 της WTA, γνωστοποίησε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο κι η παρουσία της στη γαλλική πρωτεύουσα θα της δημιουργούσε περαιτέρω ζήτημα για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά, το μήνυμα της Ζαμπέρ: «Αφού συμβουλεύτηκα την ιατρική μου ομάδα σχετικά με τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αποφασίσαμε πως η απότομη αλλαγή επιφάνειας και η προσαρμογή που χρειάζεται το σώμα θα έβαζε σε μεγάλο ρίσκο το γόνατό μου και θα έθετε σε κίνδυνο την κατάστασή μου για το υπόλοιπο της σεζόν. Δυστυχώς, δεν θα αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Πάντα μου άρεσε να εκπροσωπώ την πατρίδα μου σε κάθε διοργάνωση, ωστόσο πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ακολουθήσω τη συμβουλή της ιατρικής ομάδας μου. Εύχομαι στους συμπατριώτες μου τα καλύτερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x