Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Υποχώρησε 21ος ο Κοκκαλάνης

Στην 21η θέση της γενικής κατάταξης έπεσε ο Βύρων Κοκκαλάνης μετά την δέκατη ιστιοδρομία.

Ακυρώθηκε στην ένατη ιστιοδρομία και ήταν 17ος στην δέκατη ο Βύρων Κοκκαλάνης, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 21η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία σκαφών IQFoil του windsurfing στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ύστερα από την έβδομη κούρσα, ο Έλληνας πρωταθλητής ακυρώθηκε και στην ένατη ιστιοδρομία, καθώς ήταν ένας από τους τέσσερις ιστιοπλόους που εκκίνησαν υπό μαύρη σημαία, ενώ ακολούθως ήταν 17ος στη δέκατη «κούρσα». Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Έλληνας πρωταθλητής παραμένει στην 21η θέση της γενικής κατάταξης με 125 βαθμούς ποινής.

Ο Γερμανός Σεμπάστιαν Κέρντελ ήταν ο νικητής στην ένατη κούρσα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Λιθουανός Ρίτις Γιασιούνας και ο Ίθαν Γουέστερα από την Αρούμπα. Ο Γερμανός Σεμπάστιαν Κέρντελ επικράτησε στην δέκατη κούρσα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Αυστραλός Γκρέι Μόρις και ο Δανός Γιόχαν Σόε. Ο Μόρις «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης με 41 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν ο Πολωνός Πάβελ Ταρνόφσκι με 42 και ο Ισραηλινός Τομ Ρεουβενί με 44 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x