Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ιστορική Μάρτα οδήγησε σε θρίαμβο την Βραζιλία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων!

Με την Μάρτα να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία ως η μόνη που έχει σκοράρει σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο κόντρα στην Κίνα (5-0).

Μπορεί η επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 να είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή (23/7), όταν και θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης, ωστόσο σήμερα (Τετάρτη 21/7) άνοιξε η αυλαία των αγωνισμάτων με το ποδόσφαιρο γυναικών!

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα, η Μεγάλη Βρετανία επικράτησε 2-0 της Χιλής για τον πέμπτο όμιλο, χάρη στα τέρματα τις Έλεν Γουάιτ.

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και εκ των φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία, η οποία σκόρπισε στους... πέντε ανέμους την Κίνα (5-0) για τον έκτο όμιλο.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τη «Σελεσάο» δεν ήταν άλλη από την εμβληματική αρχηγό, Μάρτα, η οποία σημείωσε δύο γκολ και έγραψε ιστορία, ως η μόνη αθλήτρια/ης που έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Τέλος, η πρώτη μεγάλη έκπληξη δεν άργησε να έρθει, αφού για τον έβδομο όμιλο, η Σουηδία... σόκαρε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επικρατώντας 3-0 στο Τόκιο. Μπλακστένιους (δις) και Χούρτινγκ σημείωσαν τα γκολ των Σκανδιναβών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x