Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Το πρόγραμμα της 6ης ημέρας για τους Έλληνες στους Παραολυμπιακούς

Μετά από μια εκπληκτική χθεσινή παρουσία και μετά την κατάκτηση του 8ου μεταλλίου, οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες συνεχίζουν την αξιέπαινη προσπάθεια τους την Τρίτη.

Την σημερινή ημέρα, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους αθλητές μας, όχι μόνο στον στίβο και στην κολύμβηση, αλλά ακόμα στο μπότσια, στην ξιφασκία και στην ιστιοπλοΐα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσα τους, θα δώσουν την δική τους μάχη και αθλητές που έχουν είδη κάποια διάκριση στο Ρίο και οι οποίοι θα επιχειρήσουν, γιατί όχι, να αυξήσουν τα μετάλλια και τις επιτυχίες τους.

Στην κολύμβηση και στα 50 μέτρα ελεύθερο ανδρών S9, θα αγωνιστεί ο Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης, στις 17:23 ώρα Ελλάδος, ενώ στο ίδιο αγώνισμα θα συμμετάσχει και ο Κωστάκης Ιωάννης, στις 17:35.

Στον στίβο, οι Γόνιος Νίκος, Ζησίδης Δημήτριος και Κωνσταντινίδης Αθανάσιος θα αγωνιστούν στην κορίνα F32, στις 16:03.

Πολλές συμμετοχές θα έχουμε και στο μπότσια και συγκεκριμένα στην κατηγορία C3, ατομικό θα παρακολουθήσουμε την Ντέντα Άννα και τον Πολυχρονίδη Γρηγόριο, στις 16:00. Στη συνέχεια, στις 18:30, στην κατηγορία C1 ατομικό, ακολουθεί ο Σουλάνης Παναγιώτης, ενώ στις 22:00 και στην κατηγορία C4 ατομικό θα έχουμε την συμμετοχή της Χρυσή Μόρφη Μέντζου. Όσον αφορά το δίδυμο Ντέντα και Πολυχρονίδη, στην περίπτωση που προκριθούν βέβαια, θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε και στις 23:00 το βράδυ.

Οι ελληνικές συμμετοχές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς θα έχουμε εκπροσώπηση και στην ξιφασκία με την Λουφάκη Καλλιόπη, στο ξίφος μονομαχίας (ΕΠΕ) της Β κατηγορίας στις 15:00.

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τους Αλεξά Θεόδωρο, Νοτάρογλου Αργύρη και Χριστοφόρου Βασίλη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις 19:30, στην κατηγορία sonar, στην 3η και 4η ιστιοδρομία.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x