Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Το παράπονο της μητέρας της Άννας Κορακάκη (video)

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Άννα Κορακάκη και ο άνδρας της, Τάσος, κατά την προετοιμασία της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη στάθηκε η μητέρα της, Φωτεινή Χριστοδούλου.

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Άννα Κορακάκη και ο άνδρας της, Τάσος, κατά την προετοιμασία της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη στάθηκε η μητέρα της, Φωτεινή Χριστοδούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Κοιτάξτε να δείτε, η Άννα είχε δύσκολους αγώνες τα τελευταία χρόνια. Και χθες είχε ακόμη έναν δύσκολο αγώνα. Αυτό που θέλω να πω και θέλω να ακουστεί, οι δυσκολότεροι αγώνες των δυο τους και της οικογένειας ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων. Έπρεπε να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα. Έπρεπε να γίνουν πάρα πολύ μεγάλες μάχες. Όσον αφορά την Ομοσπονδία, τις συνεννοήσεις τις έκανε ο άνδρας μου. Έβλεπα πως υπήρχε ένας καθημερινός – σκληρός αγώνας του άνδρα μου να της εξασφαλίσει τα υλικά που χρειαζόταν για τους αγώνες και τις προπονήσεις της.

Δεν ενδιαφέρθηκε ούτε η Πολιτεία ούτε τα ΜΜΕ για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα παιδί που προσπαθεί να φτάσει εκεί. Το ενδιαφέρον όλων σας αυτές τις μέρες με προβληματίζει και σκέφτομαι αν είχε όλο αυτό το ενδιαφέρον στην προσπάθεια να φτάσει εκεί, θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα. Δε θέλω να πω μόνο για την Άννα. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που ασχολούνται με λιγότερο δημοφιλή αθλήματα και δίνουν σκληρές μάχες και κανείς δεν ενδιαφέρεται για εκείνα. Σκεφτείτε πόσο πείσμα και ψυχικά αποθέματα έχουν αυτά τα παιδιά για να φτάσουν ως εκεί.

Δεν με τρομάζει αν θα σβήσουν τα φώτα. Εμείς παλεύαμε έτσι τόσο καιρό. Ίσως τα φώτα μας τρομάξουν και μας βγάλουν από την ηρεμία μας. Εκείνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε κοντά (τα Μέσα και η Πολιτεία) στην προσπάθεια, εκεί που είναι πιο σημαντική η δική τους στιγμή.

Περιμέναμε όλοι μία απλή αναφορά. Όταν πήρε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έπαιξε μετά βίας ένα 3λεπτο από ερασιτεχνικό βίντεο. Γίνονται τρίωρες εκπομπές που ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες σκοπευτές που είμαστε λίγοι σε αυτή τη χώρα, θα καμαρώνουν για αυτή τη διάκριση της Άννας
», δήλωσε η μητέρα της Άννας Κορακάκη.

Από την πλευρά του, ο αδερφός της ο 17χρονος Διονύσης δήλωσε: «Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μας. Μας έχει κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους με τη διάκρισή της. Στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ. Εκείνο που της είπα όπως σε κάθε της επιτυχία: “Τι έκανες ρε θηρίο;”. Ήμουν πολύ αισιόδοξος και ήρθε αυτό το μετάλλιο που περιμέναμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x