Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Θυσιάζει πρωτάθλημα ΝΒΑ για χρυσά μετάλλια ο Καρμέλο!

Ο Καρμέλο Άντονι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ΗΠΑ μέχρι τώρα και δείχνει πως προτιμά περισσότερο τις διακρίσεις με την Dream Team, παρά ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Καρμέλο Άντονι σίγουρα δεν συνηθίζονται από τους σταρς του ΝΒΑ και όπως τόνισε ο ίδιος είναι προτιμότερο να κατακτά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες παρά πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Στόχος του αστέρα των Νικς είναι η κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού χρυσού μεταλλίου (Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012) τονίζοντας πως δεν έχουν πολλοί παίκτες αυτή την ευκαιρία, ενώ καταλήγοντας είπε στο τέλος της καριέρας του θα είναι ευχαριστημένος ακόμα και αν δεν πάρει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σταρ της Dream Team: « Οι περισσότεροι αθλητές δεν έχουν καν την ευκαιρία να πάρουν ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες πόσο μάλλον τρία. Θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εάν αποσυρθώ γνωρίζοντας πως έχω δώσει στο μπάσκετ τα πάντα. Νομίζω πως θα σκέφτομαι τι έχω πετύχει και αν δεν έχω ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ θα λέω πάλι πως έκανα μια σπουδαία καριέρα. »

Eπιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x