Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Θα μας τρελάνει ο Γκασόλ: «Θέλω να συνεχίσω να παίζω στην εθνική»

Τι κι αν είναι στα 36; Ο Πάου Γκασόλ δεν κουράστηκε να φορά το εθνόσημο της Ισπανίας και άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να την ενισχύσει και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό θα πει «στρατιώτης» της εθνικής ομάδας. Ο 36χρονος Πάου Γκασόλ λίγο μετά την ήττα της Ισπανίας από τις ΗΠΑ στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

«Θέλω να παίζω όσο μπορώ και είμαι σε υψηλό επίπεδο, αν και όσο μεγαλώνεις είναι και πιο δύσκολο. Είμαι περήφανος για το επίπεδο απόδοσής μου σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου και το πάθος μου για το παιχνίδι παραμένει μεγάλο. Λατρεύω να παίζω για την εθνική ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Θα το βλέπω χρόνο με το χρόνο, δεν θέλω να προδικάζω πράγματα. Εξαρτάται από το πώς θα αισθάνομαι και πώς θα είναι τα πράγματα. Στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι 40. Πιστεύω πως έχω αρκετά χρόνια καριέρας μπροστά μου. Σίγουρα οι υποχρεώσεις με την εθνική επιβαρύνουν το σώμα μου, αλλά έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές μαζί της και θα ήθελα να ζήσω κι άλλες. Θα δούμε…», τόνισε ο σέντερ των Σπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x