Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τεόντοσιτς: «Έχασα το στοίχημα»!

Για το στοίχημα που έχασε, παρά το γεγονός ότι η Σερβία νίκησε την Αυστραλία, στον ημιτελικό μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς, μετά την αναμέτρηση.

Ασταμάτητος ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς στην αναμέτρηση με την Αυστραλία, στον ημιτελικό μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, και οδήγησε τη Σερβία στη νίκη, μετρώντας 22 πόντους.

Ωστόσο, ο 29χρονος γκαρντ δήλωσε πως έχασε ένα στοίχημα. «Έχασα ένα στοίχημα με τον Μπογκντάνοβιτς και τον Νέντοβιτς και πρέπει να τους κεράσω τώρα!», είπε σαφώς χαρούμενος, μιας και οι «πλάβι» βρίσκονται πια στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ, αύριο στις 21:45.

Για τον αγώνα ενάντια στα «καγκουρό», ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Το παιχνίδι μας ήταν απίστευτα καλό. Ήμουν χαρούμενος και μετά το παιχνίδι με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, όταν ηττηθήκαμε, αλλά παίξαμε καλά. Όχι όπως στον ημιτελικό με την Αυστραλία, αλλά αναγνώριζα ότι παίζαμε καλά».

Τέλος, για τον μεγάλο τελικό με την Team USA, σχολίασε «Μπορούσατε εσείς να πιστέψετε ότι η Αυστραλία σκόραρε μόνο 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο; Όχι! Οι ΗΠΑ λοιπόν, είναι μια εξαιρετική ομάδα, η καλύτερη στο τουρνουά και μπορώ να πω ότι θα βγούμε στο παρκέ για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να δούμε αν αυτό είναι αρκετό. Σε κάθε περίπτωση το να παίζεις στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων δεν είναι κάτι μικρό. Πρέπει όλοι να είμαστε χαρούμενοι».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x