Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τέιτουμ: «Δύσκολη εμπειρία, αλλά δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου για το 2028»

Ο Τζέισον Τέιτουμ δεν έκρυψε πως δεν απόλαυσε όσο θα ήθελε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του περιορισμένου ρόλου του στην Team USA.

Ο Τζέισον Τέιτουμ φόρεσε μεν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ήταν φανερό, ακόμη και στους πανηγυρισμούς της υπόλοιπης ομάδας, πως ο ίδιος δεν απόλαυσε όσο θα ήθελε την εμπειρία. Ο σούπερ σταρ των Σέλτικς έπαιξε σε μόλις τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της Team USA, αφού δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στις δύο αναμετρήσεις με την Σερβία, ενώ μέτρησε συνολικά 71 λεπτά στο παρκέ με 5,3 πόντους (38,1% στα σουτ) και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πάντως ο ίδιος, παρότι δεν έκρυψε τα συναισθήματά του, ξεκαθάρισε πως ό,τι έγινε αυτό το καλοκαίρι δεν θα παίξει ρόλο στην απόφασή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, που θα γίνουν στο Λος Άντζελες.

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία προσωπικά για μένα, αλλά δεν θα πάρω καμία απόφαση εν θερμώ. Αν με ρωτάτε τώρα αν θα παίξω το 2028, θα πω ότι είναι σε τέσσερα χρόνια από τώρα και έχω πολύ καιρό να το σκεφτώ. Δεν θα πάρω καμία απόφαση όμως με βάση το πώς ήταν η εμπειρία αυτή και πώς ένιωσα εγώ προσωπικά», τόνισε ο Τέιτουμ και πρόσθεσε:

«Πολύς κόσμος έσπευσε να με υποστηρίξει και μου ζήτησαν να μετατρέψω σε κίνητρο αυτή την κατάσταση. Σίγουρα, μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά… παραμένω άνθρωπος. Έχω θυσιάσει πολλά και έχω δουλέψει πολύ σκληρά, οπότε είναι δύσκολο αυτό που βίωσα, όμως θα μάθω από αυτή την εμπειρία που ήταν μια πρόκληση για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x