Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Συγκινητικός Χρήστου: «Πάλεψα μέχρι το τέλος, όπως κάνει πάντα μια ελληνική ψυχή»

Το μήνυμά του στα social media έστειλε ο Απόστολος Χρήστου, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση στον τελικό στα 100μ. ύπτιο φτάνοντας μια ανάσα από το μετάλλιο.

Η τύχη και οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος του Απόστολου Χρήστου, που στον τελικό στα 100μ. ύπτιο κατέλαβε την τέταρτη θέση και για μια... χεριά έχασε το μετάλλιο, το οποίο θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην κολύμβηση.

Ο 27χρονος μια μέρα μετά τον τελικό προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση όπου έκανε τον απολογισμό του, κάνοντας λόγο πως πάλεψε μέχρι το τέλος όπως κάνει πάντα μια ελληνική ψυχή.

«Έπειτα από οχτώ χρόνια αναμονής, βρέθηκα σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων χτυπώντας στο στήθος μου το εθνόσημο πλησιάζοντας στην πισίνα για να αγωνιστώ από περηφάνια. Μπορεί να μην ήρθε το μετάλλιο που ονειρευόμουν τόσο καιρό αλλά μέσα μου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και πάλεψα μέχρι το τέλος, τα τελευταία μέτρα, την τελευταία χεριά, όπως κάνει πάντα μια ελληνική ψυχή. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x