Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στα ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ, δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο

Η πορεία του Ιρανού που τον απέκλεισε στα προημιτελικά ως τον τελικό, έστειλε τον Κουρουγκλίεφ στα ρεπεσάζ δίνοντας δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο στην πάλη.

Μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει μετάλλιο και συγκεκριμένα το χάλκινο στην κατηγορία των 86 κιλών ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες κέρδισε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ.

Ο γεννημένος στο Νταγκεστάν παλαιστής, που εκπροσωπεί την Ελλάδα εδώ και λίγα χρόνια, μετά την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας από τον Ιρανό Χασάν Γιαζντανιχαράτι, που τον είχε αποκλείσει στα προημιτελικά, ο Κουρουγκλίεφ έμεινε... ζωντανός για το βάθρο.

Πλέον ο Κουρουγκλίεφ την Παρασκευή μετά τις 12:00 θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς, στον αγώνα ρεπεσάζ. Εάν ο αθλητής που αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα καταφέρει και περάσει το εμπόδιό του, τότε θα αγωνιστεί λίγο αργότερα για το χάλκινο μετάλλιο με τον νικητή του αγώνα του Αλεξάντερ Ρόμπερτ Μουρ (Καναδάς)-Τζαβράιλ Σαπίεφ (Ουζμπεκιστάν)..

Ο Γιαζντανιχαράτι, που νίκησε στα ημιτελικά τον Μάιλς Ναζέμ Αμίν από το Σαν Μαρίνο με 7-1, θα αντιμετωπίσει στον τελικό του χρυσού μεταλλίου τον Βούλγαρο, Μαγκομέντ Ραμαζάνοφ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x