Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Αλλαγή νατουραλιζέ στην Σλοβενία για το προολυμπιακό - Ο Νίμπο πήρε τη θέση του Τόμπι

Αλλαγή στο ρόστερ της Σλοβενίας στην επιλογή του νατουραλιζέ, με τον Νίμπο τελικά να είναι στη λίστα αντί του Τόμπι.

Σε μια αλλαγή προχώρησε στο ρόστερ της η Σλοβενία ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από το οποίο θα κριθεί το ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Νίμπο τελικά μπήξε στη λίστα αντί του Τόμπι μετά από συνομιλία που είχε ο τελευταίος με τον προπονητής της ομάδας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Οριστικά, λοιπόν ο Τζος Νίμπο ο οποίος προ ημερών υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό Τουρνουά, αν και απείχε από τις προπονήσεις που έχουν γίνει εδώ και 15 ημέρες.

Ο Νίμπο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη Σλοβενία αυτό το καλοκαίρι στη φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία την περασμένη Κυριακή (23/6).

Την τελική επιλογή των παικτών που θα έχει στο ρόστερ της η Σλοβενία για το προολυμπιακό τουρνουά θα γίνει μετά το τέλος του αυριανού φιλικού αγώνα με την Βραζιλία.

Αναλυτικά οι 15 παίκτες της Σλοβενίας πριν τελικό «κόψιμο» ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά:

Μίχα Τσέρκβενικ (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Νάγκετς), Ζίγκα Ντίμετς (Ανβίλ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ζόραν Ντράγκιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γκρεγκόρ Χρόβατ (Ντιζόν), Αλεξέι Νίκολιτς (Σαλόν), Τίμπορ Μίρτιτς (Χέλιος Ντομζάλε), Έντο Μούριτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μπίνε Πρέπελιτς (Σαρλερουά), Κλέμεν Πρέπελιτς (Γαλατάσαραϊ), Λέον Στέργκαρ (Κρκα), Λούκα Σκούτσα (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γιαν Σπαν (Κρκα), Τζος Νίμπο (Aρμάνι Μιλάνο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x