Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Έφτασε στην Ελλάδα η Σλοβενία για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Η αποστολή της Σλοβενίας έφτασε στην Ελλάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, στο οποίο θα συμμετάσχει.

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (30/06) η αποστολή της Σλοβενίας, η οποία θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ και πιθανότατα θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής μας ομάδας για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Στο τελικό ρόστερ των Σλοβένων φυσικά δεσπόζει η μορφή του Λούκα Ντόντσιτς, ενώ τη θέση του νατουραλιζέ έχει ο Τζος Νίμπο.

Η Σλοβενία είναι στον πρώτο όμιλο μαζί με Κροατία και Νέα Ζηλανδία και ξεκινά τις υποχρεώσεις της την Τρίτη στις 21:00 απέναντι στους Κροάτες. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017 είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την αντίπαλο της Ελλάδας στον ημιτελικό του Σαββάτου ή στον τελικό της Κυριακής.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κλέμεν Πρέπελιτς (Γαλατάσαραϊ), Αλεξέι Νίκολιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Λέον Στέργκαρ (Κρκα), Ζόραν Ντράγκιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γρεγκόρ Χρόβατ (Ντιζόν), Μίχα Τσερκβένικ (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Νάγκετς), Έντο Μούριτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Τζος Νίμπο (Αρμάνι Μιλάνο), Ζίγκα Ντίμετς (Άνβιλ), Λούκα Στσούκα (Τσεντεβίτα Ολίμπια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x