Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Λύγισε μετά την ήττα της Σερβίας ο Μπογκντάνοβιτς: «Τους είχαμε...»

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ήταν φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα της Σερβίας από τις ΗΠΑ και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχασε δικό της ματς.

Η Σερβία ζόρισε όσο κανείς τις ΗΠΑ, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 95-91 και έχασε την ευκαιρία να πάρει μία ιστορική πρόκριση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που ήταν πρώτος σκόρερ των Σέρβων με 20 πόντους, ξέσπασε σε λυγμούς για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός, ενώ στις δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απώλεια του θετικού αποτελέσματος μετά από μία τέτοια εμφάνιση.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, όλοι είχαμε την επιθυμία να κερδίσουμε. Στο τέλος ήρθε μία βαριά ήττα. Είναι το ίδιο όταν χάνεις δύο, τρεις, πέντε ή 20 πόντους. Ξέρουμε τι σκέφτεστε, στο τέλος είναι το ίδιο - ο νικητής προχωρά.

Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά και για τον τρόπο που παίξαμε, θα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά θετικά, ειλικρινά. Παλέψαμε σαν λιοντάρια, είμαι πολύ περήφανος για το πώς προσεγγίσαμε τακτικά, με ενέργεια, τους είχαμε από την αρχή. Αλλά όταν παίζεις μαζί τους, σε δύο λεπτά μπορείς να βρεθείς να χάνεις δέκα πόντους»,
δήλωσε μετά το ματς όντας εμφανώς απογοητευμένος, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία, όπως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε στους διαιτητές, αυτοί δεν προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί μας, αλλά δεν πειράζει. Οι Αμερικανοί δεν χρειάζονται τέτοιου είδους βοήθεια εναντίον μας. Δεν είμαι ο τύπος που μιλάω για τους διαιτητές, ξέρετε, και ήθελα ακόμη και να κερδίσω τους διαιτητές. Σεβασμός σε εμάς που παραμείναμε ήρεμοι σε όλο το παιχνίδι και δεν μιλήσαμε μαζί τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x