Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ραντούλιτσα: «Κοιτάξαμε τις ΗΠΑ στα μάτια»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε σε σέρβικα μέσα για το παιχνίδι της Σερβίας με την Αμερική και τόνισε ότι κοίταξαν την Team USA στα μάτια.

Μπορεί η Σερβία να ηττήθηκε από τις Η.Π.Α. με 94-91, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ωστόσο, όπως δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σε μέσα ενημέρωσης της χώρας του, αυτός και οι συμπαίκτες του κοίταξαν την Team USA στα μάτια.

Επίσης, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι οι αστέρες του ΝΒΑ ενοχλήθηκαν από κάποιες κινήσεις των «πλάβι», όμως, οι ίδιοι το διασκέδασαν.

«Ζεσταθήκαμε μετά από ένα κακό ξεκίνημα και δείξαμε ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Νομίζω πως κάποιες από τις ενέργειές μας τους ενόχλησαν κι ίσως να μας υποτίμησαν και λίγο. Εμείς πάντως, το διασκεδάζουμε όταν παίζουμε έτσι και νομίζω είναι όμορφο να μας βλέπετε κι εσείς να παίζουμε έτσι».

Ακόμη, ο καλύτερος παίκτης της Σερβίας με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ, Νίκολα Γιόκιτς σχολίασε ότι οι παίκτες της Αμερικής είναι απλώς παίκτες, σαν όλους τους άλλους.

«Είναι απλά παίκτες. Αν σκεφτείς ποιοι είναι, δεν πρόκειται να είσαι καλός απέναντί τους», είπε ο παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς.

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x