Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Χωρίς Χόρφορντ, Τάουνς αλλά με έναν NBAer η Δομινικανή Δημοκρατία στο ΣΕΦ

Η Δομινικανή Δημοκρατία ανακοίνωσε τη 12άδα της για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με τους Αλ Χόρφορντ και Καρλ Άντονι Τάουνς να βρίσκονται εκτός, όπως αναμενόταν.

Τη 12άδα της έκανε γνωστή η Δομινικανή Δημοκρατία, πρώτη αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας (03/07) στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι δύο κορυφαίοι παίκτες της χώρας, Καρλ Άντονι Τάουνς και Αλ Χόρφορντ. Από τις επιλογές ξεχωρίζει ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, Κρις Ντουάρτε, αλλά και ο εξαιρετικός την περασμένη σεζόν με την Μπανταλόνα, Αντρές Φελίς.

Αναλυτικά η 12άδα: Βίκτορ Λιζ, Ελόι Βάργκας, Ζαν Μοντέρο, Αντρές Φελίζ, Αντόνιο Πένια, Αντρίς ντε Λεόν, Άντονις Ενρίκεζ, Άνχελ Νούνιεζ, Λουίς Σάντος, Μιγκέλ Σιμόν, Έντι Πολάνκο, Κρις Ντουάρτε.

Θυμίζουμε πως Ελλάδα, Δομινικανή Δημοκρατία και Αίγυπτος βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του τουρνουά. Οι δύο πρώτες του ομίλου θα προκριθούν και θα διασταυρωθούν με το άλλο γκρουπ, το οποίο αποτελείται από Σλοβενία, Κροατία και Νέα Ζηλανδία. Θα ακολουθήσουν δύο ημιτελικοί και ένας τελικός (07/07), ο νικητής του οποίου θα πάει Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x