Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πούιγ: «Οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου»

Η Μόνικα Πούιγ ήταν πανευτυχής που χάρισε στο Πουέρτο Ρίκο το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες νικώντας την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τελικό του τένις.

Ιστορία έγραψε η Μόνικα Πούιγ. Η 22χρονη τενίστρια με τις ρίζες από την Καταλονία χάρισε στο Πουέρτο Ρίκο το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες νικώντας την Αντζελίκ Κέρμπερ στον τελικό του τένις.

«Ζω τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και τις απολαμβάνω. Το ήθελα τόσο πολύ αυτό το χρυσό και πάλεψα με όλη τη δύναμη της καρδιάς και της ψυχής μου για να το κατακτήσω. Έπαιξα επιθετικά από την αρχή και δικαιώθηκα. Είμαι χαρούμενη γιατί είναι το πρώτο χρυσό για το Πουέρτο Ρίκο. Όλοι μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν πόσο ήθελαν το χρυσό. Η προσμονή τους δεν με άγχωσε, αντίθετα με έκανε πιο αποφασιστική», τόνισε η Πούιγ, που δεν είχε να επιδείξει μέχρι τώρα κάτι αξιοσημείωτο στην καριέρα της.

Η μεγάλη χαμένη, Αντζελίκ Κέρμπερ, αναγνώρισε την αξία της νικήτριας: «Μπράβο της. Το άξιζε το χρυσό. Είναι μεγάλη παίκτρια και έπαιξε με πάθος. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά η Μόνικα δεν θα έχανε αυτό το παιχνίδι με τίποτα. Το μεγάλο της πλεονέκτημα ήταν το γεγονός πως αγωνίστηκε χωρίς άγχος. Ήταν αουτσάιντερ και έπαιζε χωρίς άγχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x