Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πετρούνιας: «Οι απαιτήσεις μου είναι μόνο για την πρώτη θέση»

Τι δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την πρόκρισή του στους τελικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκαθάρισε πως έχει στόχο μόνο το χρυσό μετάλλιο, όπως δήλωσε μετά την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνει τη Δευτέρα (29/7).

«Δεν θα προκριθώ πρώτος, ο Κινέζος είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να κάνει σοβαρό λάθος και δεν θα το κάνει. Και ο άλλος Κινέζος, αλλά και ο Τούρκος. Εμένα δεδομένης της κατάστασης, γιατί οι απαιτήσεις μου είναι μόνο για την πρώτη θέση, είμαι ΟΚ για τον τελικό. Θέλω να βγω να αποδείξω την αξία μου», ανέφερε ο… Lord of Rings.

«Δεν με στρεσάρει αυτό, είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά. Το κάνω για μένα, την οικογένειά μου, φυσικά και για τη χώρα μου. Θέλω να το ευχαριστηθώ. Θα είναι πολλά διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα. Θα κάνω προπονήσεις πιο αργά, γιατί έκανα προπονήσεις πρωί εδώ ως τώρα. Μένει να το δούμε στην πράξη. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για τη στήριξή τους, νομίζω θα πάμε καλά και θα φύγουμε με χαμόγελο την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε ο 33χρονος αθλητής, που έχει ένα χρυσό (2016) και ένα χάλκινο (2021) ολυμπιακό μετάλλιο στους κρίκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x