Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Παπαναστασίου: «Δεν μας απαλύνει τον πόνο η 5η θέση, ξέρουμε για πού είμαστε...»

Η 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν... χρυσώνει το χάπι για την Εθνική μας ομάδα, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου μετά τη νίκη (15-13) επί της Ισπανίας. «Ήμασταν ομάδα μέχρι τέλους».

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου αποτύπωσε με τα λόγια του την έντονη απογοήτευση που υπάρχει ακόμα στα παιδιά του πόλο για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η ευκαιρία για μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και μπορεί στο φινάλε να έκαναν το καθήκον τους με τις νίκες που μας χάρισαν την 5η θέση, αλλά οι διεθνείς δεν θα ξεχάσουν τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τους Σέρβους στα προημιτελικά.

«Τον πόνο μας δεν τον απαλύνει. Ξέρουμε για πού είμαστε. Θέλω να πω ότι θαυμάζω τους συμπαίκτες μου που σε αυτά τα παιχνίδια βρήκαν το ψυχικό σθένος να νικήσουν δυο πολύ δύσκολους αντιπάλους σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια.

Δεν ανήκουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς έχουμε βρεθεί πιο συχνά απ’ ότι μας αξίζει σε αυτή την κατάσταση.

Κάτι που επίσης είναι σημαντικό, είναι πως μέχρι το τελευταίο λεπτό μείναμε ομάδα και δεν έβαλε κανείς το "εγώ" του από πάνω. Όταν περνάς δύσκολες στιγμές ενώ ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις μέχρι το τέλος είναι σπάνιο να μη συμβεί και δείξαμε γιατί έχουμε τα φόντα να φτάσουμε πολύ ψηλά.

Οι παίκτες είναι ένας κι ένας κι αν καταφέρουμε να φτιάξουμε κάτι, να δώσουμε το 100% και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ομοιογενές, μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά»
είπε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κάκκαρης αρκέστηκε να πει: «Κλείσαμε με νίκη, δεν θα απαλύνει τον πόνο μας. Κουβαλάμε την ελληνική σημαία μαζί μας και πρέπει να προσπαθούμε ό,τι κι αν γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x