Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πέρουσιτς ο «θετικός» Τσέχος αθλητής, 58 τα κρούσματα μέχρι τώρα

Ο Οντρέι Πέρουσιτς είναι το τελευταίο «θύμα» του κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν σήμερα ότι ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων από 1/7 είναι 58.

Το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίσθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, αφορούσε στον Οντρέι Πέρουσιτς, τον Τσέχο αθλητή του μπιτς βόλεϊ, ο οποίος βρέθηκε χθες (18/7) «θετικός», μετά από σχετικό έλεγχο, ενόψει της έναρξης των Αγώνων στην Ιαπωνία.

«Δεν έχει καθόλου συμπτώματα. Εξετάζουμε τα πάντα λεπτομερώς και ειδικότερα δίνοντας προσοχή στα μέτρα κατά της μετάδοσης εντός της ομάδας», δήλωσε επί του θέματος ο επικεφαλής της τσεχικής Ολυμπιακής αποστολής, Μάρτιν Ντόκτορ.

Από εκεί και πέρα, η οργανωτική επιτροπή του «Τόκιο 2020» ανακοίνωσε σήμερα (19/7) την επίσημη καταμέτρηση για κρούσματα Covid-19, από την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με αυτήν, μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί 58 θετικά δείγματα, ανάμεσα στους περίπου 20.000 ανθρώπους (σ.σ. αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους) που έχουν αφιχθεί στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x