Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Με Χουάντσο και Λορέντο Μπράουν αλλά χωρίς Ρούμπιο η προεπιλογή της Ισπανίας για το Προολυμπιακό

Γνωστή έγινε η προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενήσει στην Βαλένθια, με τους Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Λορέντσο Μπράουν να ξεχωρίζουν.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε γνωστές τις πρώτες επιλογές του για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Ισπανία στην Βαλένθια(2-7 Ιουλίου), η οποία αποτελείται από 22 παίκτες αρχικά, με αρκετούς να αναμένεται να κοπούν πριν την έναρξη του τουρνουά.

Ο Λορέντσο Μπράουν επιστρέφει σε αυτή μετά το 2022, όταν ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ στο Βερολίνο, ενώ ηχηρή είναι η απουσία του Ρίκι Ρούμπιο από την λίστα. Τα υπόλοιπα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Χουάντσο Ερναγκόμεθ του Παναθηναϊκού AKTOR, του αδερφού του Γουίλι αλλά και των Άλεξ Αμπρίνες, Σέρχιο Γιούλ και Ρούντι Φερνάντεθ, με τον τελευταίο να αποχαιρετάει το μπάσκετ μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τους «Ρόχα».

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας:

Αλμπέρτο Αμπάλντε, Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρτζι Γκαρσία, Ουσμάν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μπίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεθ, Ζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Τζοζέπ Πουέρτο, Μίγκελ Σάλβο, Γιανκούμπα Σίμα, Έντγκαρντ Βισέντο, Σάντι Γιούστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x