Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ο απόλυτος game changer: Η Σερβία ήταν ισόπαλη με τις ΗΠΑ όσο ο Γιόκιτς ήταν στο παρκέ!

Μπορεί να έχασε για 26 ολόκληρους πόντους από τις ΗΠΑ, όμως η Σερβία ήταν ισόπαλη με την Team USA σε επιμέρους σκορ, στα λεπτά που ο Νίκολα Γιόκιτς βρισκόταν στο παρκέ.

Μπορεί οι ΗΠΑ να έστησαν... πάρτι επί της Σερβίας νικώντας την 110-84, όμως ακόμη και σε ένα τέτοιο ματς ο σπουδαίος Νίκολα Γιόκιτς κατάφερε να αποδείξει την αξία του.

Ο τρεις φορές ΜVP του NBA ήταν εντυπωσιακός με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα, όμως αυτό δεν είναι το πιο... ακραίο κομμάτι των στατιστικών του! Αυτό που είναι πραγματικά εξωφρενικό, είναι το γεγονός πως η Σερβία ήταν ισόπαλη με την Team USA στα λεπτά που ο Γιόκιτς βρισκόταν στο παρκέ!

Πράγματι στα 31' που ο «Joker» ήταν μέλος της πεντάδας των Σέρβων, το σκορ του αγώνα ήταν 81-81. Στα υπόλοιπα 9 λεπτά, ωστόσο, που ο σέντερ των Νάγκετς έκατσε στον πάγκο, οι ΗΠΑ επικράτησαν με το εμφατικό 29-3!

Το νούμερο αυτό αποδεικνύει, προφανώς, πως ο Γιόκιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης της Σερβίας που δεν ένιωθε έξω από τα... νερά του κόντρα στους mega stars της Αμερικής, αν και οι συμπαίκτες του δεν τον ακουλούθησαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x