Ευρώπη

Τσόβιτς: «Τελείωσε η… σαπουνόπερα για τον Πετρούσεφ, είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, έθεσε οριστικό τέλος στο ζήτημα του Φίλιπ Πετρούσεφ, τονίζοντας πως ο Σέρβος είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις του σε συνέλευση του συλλόγου του Ερυθρού Αστέρα ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος της σέρβικς ομάδας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φίλιπ Πετρούσεφ, το μπάτζετ, τους στόχους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά και τα όσα χρειάζονται για να πάρει μόνιμη άδεια από τη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Πετρούσεφ: «Στην πορεία της σεζόν μπορεί να υπάρξουν αναχωρήσεις και αφίξεις, αυτή τη στιγμή όμως δεν έχουμε στα σχέδιά μας κάτι τέτοιο και για αυτό τελειώνω τη… σαπουνόπερα για τον Πετρούσεφ. Ο Πετρούσεφ είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

Για το μπάτζετ της ομάδας: «Δεν μετράμε τρόπαια στην περίοδο της προετοιμασίας, αλλά τον Μάιο και τον Ιούνιο. Παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους όπως η Χάποελ, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν και η Ζενίτ. Έγινε εξαιρετική δουλειά και το κλίμα ήταν καλό, χωρίς να κάνουμε θόρυβο στα μέσα ενημέρωσης. Το μπάτζετ σε μικτό ποσό για τους παίκτες είναι 14.308.000 ευρώ. Υπολογίζουμε ότι θα κινηθούμε στα επίπεδα των 20-22.000.000 ευρώ με όλα τα έξοδα του συλλόγου».

Για τις φερόμενες δηλώσεις του για 26 νίκες στην Euroleague: «Ήταν μια απόπειρα να μας κάνουν κακό τα media. Οι στόχοι είναι η υπεράσπιση και των τριών τροπαίων, KRK, ABA League και KLS - και να γίνει μια προσπάθεια πλασαρίσματος στο Top 10 της Euroleague».

Για το τι χρειάζεται για να πάρει άδεια από την Euroleague o Ερυθρός Αστέρας: «Πρέπει να πείσουμε τους συνιδιοκτήτες για να ανοίξουμε χώρο για διεύρυνση των μετόχων και αυτό δεν είναι πολύ απλό και εύκολο έργο. Δεν είναι απλώς μια αθλητική ιστορία, έχει και άλλα στοιχεία. Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Η συμμετοχή των Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα στη διοργάνωση χαρακτηρίζεται από την καλή ατμόσφαιρα στους αγώνες μας. Περιμένω κάποιος να το αξιολογήσει και να δει. Θα δούμε πώς θα πάει η πλήρης αναδιοργάνωση της Euroleague. Θα υπάρχει πολλή δουλειά. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x