Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Βραζιλία εναντίον ΗΠΑ στον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων

Βραζιλία και ΗΠΑ θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τις προκρίσεις τους κόντρα σε Γερμανία και Ισπανία.

Βραζιλία εναντίον ΗΠΑ στον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων!

Στον πρώτο ημιτελικό, η ομάδα των ΗΠΑ δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Γερμανίας, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0 στην παράταση, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της κανονικής διάρκειας. Ανώτερες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, οι Αμερικανίδες δεν κατάφερναν να «μεταφράσουν» την υπεροχή τους σε γκολ, μέχρι να έρθει η Σμιθ για να σκοράρει το νικητήριο τέρμα στο 95'!

Αντίπαλός της στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (10/8, 18:00) που θα διεξαχθεί στο «Παρκ ντε Πρενς» η Βραζιλία, η οποία επιβλήθηκε με 4-2 της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ισπανίας. Η «σελεσάο» άνοιξε το σκορ στο 6' με αυτογκόλ της Παρέδες και διπλασίασε τα τέρματά της στο 45'+4' με την Πορτίλιο, ενώ η Αντριάνα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας της, κάνοντας το 3-0 στο 72'. Στο 85' οι Ισπανίδες μείωσαν με αυτογκόλ της Σαμπάιο, αλλά στο 90'+1' η Κερόλιν έκανε το 4-1, πριν έρθει η Παραγιουέλο για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 στο 90'+12'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x