Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Απαγορεύονται τα... επιφωνήματα: Οι νέες αυστηρές οδηγίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αυστηρές οδηγίες, που περιλαμβάνουν απαγόρευση αγκαλιάς, χειραψίας και.. επιφωνημάτων δόθηκαν σε όσους θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε πολύ αυστηρούς περιορισμούς θα τεθούν όσοι συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πέρα από τα μέτρα που συνηθίζονται σε καιρό πανδημίας, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, η οργανωτική επιτροπή των Αγώνων έδωσε αυστηρές οδηγίες σχετικά με όσα πρέπει να τηρήσουν όσοι βρεθούν σε αυτούς.

Αθλητές και επίσημοι καλούνται να αποφύγουν τα άσκοπα αγγίγματα, όπως τις αγκαλιές, τις χειραψίες και τα high-five, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μόνο κατόπιν σχετικής άδειας.

Επίσης, όσοι βρίσκονται στις εξέδρες και στους πάγκους κατά τη διάρκεια των Αγώνων, μπορούν να υποστηρίξουν τους αθλητές μόνο με το χειροκρότημά τους και όχι με συνθήματα, επιφωνήματα ή φωνές.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους, όλες τις ώρες, εκτός από τη διάρκεια του ύπνου, του φαγητού ή όταν υπάρχει απόσταση πάνω από 1,5 μέτρο από άλλους σε εξωτερικούς χώρους.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, δεν θεωρείται απαραίτητος για τη συμμετοχή στους Αγώνες, ωστόσο πρέπει να υπάρχει αρνητικό τεστ covid που θα γίνει πριν την αναχώρηση και νέο αρνητικό τεστ που θα γίνει κατά την άφιξη στο Τόκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x