Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στα προημιτελικά της πάλης με σπουδαία εμφάνιση ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ!

Την πρόκριση στα προημιτελικά της πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών πανηγύρισε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο οποίος επικράτησε με 11-0 του Έθαν Άντριαν Ράμος από το Πουέρτο Ρίκο.

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα στο Παρίσι εμφανίστηκε στον πρώτο του αγώνα ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ!

Ο 32χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στη φάση των «16» της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών, επικρατώντας με το επιβλητικό 11-0 του αντίπαλού του, Έθαν Άντριαν Ράμος από το Πουέρτο Ρίκο!

Ο Κουρουγκλίεφ έδειξε από νωρίς στον αγώνα τις... άγριες διαθέσεις του, κλείνοντας το πρώτο τρίλεπτο του αγώνα με σκορ 7-0 χάρη σε μια ποινή του Πορτορικανού, αλλά και τρεις δικές του λαβές που του χάρισαν 6 πόντους. Ανάλογη ήταν η συνέχεια για τον έμπειρο αθλητή μας, ο οποίος πήρε τη νίκη με τεχνική υπεροχή, 1:07' πριν ολοκληρωθεί το ματς!



Πλέον, ο Έλληνας παλαιστής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του αγωνίσματος τον σπουδαίο 29χρονο Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί, ο οποίος ήταν ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο στην κατηγορία 86 κιλών, ενώ στο πλούσιο παλμαρέ του έχει και τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην κατηγορία αυτή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x