Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών ο Στέφανος Ντούσκος!

Ο Στέφανος Ντούσκος πέρασε με άνεση και στιλ στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο να προκρίνεται με τον τρίτο καλύτερο χρόνο της σειράς του!

Στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024!


Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε τρίτος στην τρίτη προημιτελική σειρά με χρόνο 6:56:68, εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για τους «12» καλύτερους αθλητές του αγωνίσματος.

Ο 27χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εκκίνηση στην κούρσα, όντας συνεχώς μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις που χάριζαν την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά του σκιφ.

Στα πρώτα 500 μέτρα, ο Ντούσκος βρισκόταν μαζί με τον Κουβανό, Καρντόνα, και τον Φαν Ντορπ, με τον Ολλανδό στη συνέχεια να αυξάνει τη διαφορά του ξεφεύγοντας από τους υπόλοιπους κωπηλάτες.

Μετά τα 1500 μέτρα, Νταμίρ Μάρτιν, έκανε την αντεπίθεσή του προσπερνώντας τον Ντούσκο, ο οποίος και έριξε «στροφές» μιας και είχε «κλειδώσει» την πρόκριση, με τον Κροάτη να κατακτά έτσι τη δεύτερη θέση της σειράς με χρόνο 6:53:55. Πρώτος τερμάτισε ο Φαν Ντορπ με 6:49:96.


Υπενθυμίζεται πως οι ημιτελικοί και ο τελικός έχουν οριστεί για Πέμπτη και Σάββατο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x