Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ο Γκιώνης μπαίνει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το Παρίσι με δύο διαδοχικά προπονητικά καμπ στο εξωτερικό

Στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσει ο Παναγιώτης Γκιώνης το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα συμμετάσχει σε δύο δυνατά προπονητικά καμπ συγκεκριμένα, πρώτα στη Γερμανία κι αμέσως μετά στη Δανία, μαζί με πολλούς ακόμα σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο τοπ αμυντικός, που θα μπει στην ελίτ των μόλις τεσσάρων Ελλήνων με έξι παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αναχωρεί τη Δευτέρα για το Ντίσελντορφ. Το καμπ της γερμανικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο αθλητικό κέντρο της Μπορούσια είναι ο πρώτος σταθμός. Την επόμενη βδομάδα ακολουθεί νέα συγκέντρωση προετοιμασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο του Μπρόντμπι.

Ο κορυφαίος Έλληνας άσος επιστρέφει στις 20 του μήνα και στις 23 θα μεταβεί στο Παρίσι. Μαζί του βεβαίως, σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Κώστας Βατσακλής, ενώ στη Δανία θα βρεθεί και ο συμπαίκτης του Γκιώνη στην Εθνική ομάδα, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Ο Γκιώνης και ο προπονητής του προσκλήθηκαν και θα βρεθούν στο Ντίσελντορφ για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Η πρώτη ήταν πριν από το Προ-Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό τουρνουά του Σεράγεβο. Να σημειωθεί ότι, πλην του Έλληνα αμυντικού, θα είναι στο νέο καμπ μόνο πέντε Γερμανοί αθλητές με προεξέχοντες τους τρεις της ολυμπιακής ομάδας (Ντιμίτρι Οβτσάροφ, Τίμο Μπολ, Κιου Ντανγκ). Όλοι τους θα προετοιμαστούν με ακρίβεια σε συνθήκες Ολυμπιακού τουρνουά, δηλαδή με τραπέζια και μπαλάκια των Αγώνων.

Οι προπονήσεις αρχίζουν τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν μέχρι και την επόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x