Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ντουράντ: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν η θεραπεία μου»

Ευεργετικά λειτούργησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ψυχολογία του Κέβιν Ντουράντ, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε για τη μετακίνησή του από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Άλλος άνθρωπος υποστηρίζει πως ήταν ο Κέβιν Ντουράντ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς άλλαξε η ψυχολογία του, μετά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε για την απόφασή του να αφήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και να πάει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

«Ήταν μια θεραπεία για μένα, μετά την μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, αυτό το Τουρνουά. Έκανε τη ζωή μου ευκολότερη. Ήξερα ότι ερχόταν η αντίδραση. Ήταν σίγουρα διαφορετικά για μένα, όμως, το να έρθω εδώ, σε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι με αποδέχονται και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο από το να είναι φίλοι μου, ήταν αυτό χρειαζόμουν».

Ο 27χρονος φόργουορντ, που πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, σχολίασε και την παρουσία του στο Τόκιο, σε τέσσερα χρόνια από τώρα. «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Θα είμαι 31 στα 32...», είπε, για να τον διακόψει ο Καρμέλο Άντονι «Θα παίξει και το 2020 και το 2024! Είμαι σίγουρος».

Ερωτηθείς ο Ντουράντ αν θέλει να ξεπεράσει τον Καρμέλο, ανέφερε: «Θέλω σίγουρα να τον περάσω. Μόνο και μόνο επειδή είναι ο... Μέλο, θα ήθελα να τον περάσω! Όμως, τώρα δεν ξέρω αν θα παίξω. Ποιος ξέρει; Θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί σε τέσσερα χρόνια. Απλώς θα διασκεδάσω αυτό το μετάλλιο τώρα».

Όσον αφορά και την επίδραση που είχε ο Μάικ Σιζέφσκι πάνω του, είπε: «Μου είπε: "Θέλω να δω αυτόν τον τύπο ξανά. Έτσι ξύπνησα, πιστεύω"».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x