Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μπρουνέλ:« Αυτοί που καταστρέφουν την διοργάνωση είναι οι διαιτητές»

Έξαλλος με τους κριτές που τον απέβαλαν από τον αγώνα στα δέκα χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης, όπου ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ήταν ο κολυμβητής Τζακ Μπουρνέλ.

Mε τους διαιτητές τα έβαλε ο Τζακ Μπουρνέλ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά το τέλος του αγώνα των δέκα χιλιόμετρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίου, όπου ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μπουρνέλ ήταν ένας από τους τρεις κολυμβητές που τερμάτισαν με χρόνο 1:53:02 στην τρίτη θέση, αλλά ο Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέρ ήταν αυτός που πήρε το μετάλλιο.

Ο κολυμβητής από την Μεγάλη Βρετανία είπε στο «BBC» μετά τον τερματισμό του:

« Η πρώτη μου κίτρινη κάρτα ήρθε όταν ήμουν δεύτερος, κανείς δεν ήταν γύρω μου τότε και έβγαλαν κίτρινη κάρτα. Δεν μπορούσα να έχω ακουμπήσει κάποιον φυσικά αφού δεν ήταν κάποιος δίπλα μου και πήρα κίτρινη κάρτα. Μου εξηγείς αυτό σε εμένα».

« Κούνησα το κεφάλι στον άνθρωπο. Αυτό προορίζεται να είναι το αποκορύφωμα του αθλητισμού μας να έχουμε διαιτητές εκεί έξω που δεν ξέρουν τι κάνουν. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό. Βάζεις τόσα πολλά σε αυτό και δίνεις τέσσερα χρόνια σε σκληρή προπόνηση και όλα γκρεμίζονται από ένα δύο κριτές. Απλά αστείο».

« Θα κάνουμε έφεση αλλά δεν θα γίνει τίποτα. Μπορεί να μην κοιτάξουν ούτε το video και απλώς να το παρακάμψουν».

«Απλώς απίστευτο».

«Αυτοί που καταστρέφουν την διοργάνωση είναι οι διαιτητές. Είναι περίπου 600 βάρκες έξω που δεν χρειάζονται και κάθε άτομο μέσα στην βάρκα δεν έχει ιδέα τι κάνει και δίνει κάρτες δεξιά αριστερά και στο κέντρο για το τίποτα».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x