Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μπάρκλεϊ: «Να μην επιστρέψει στη χώρα η Team USA αν δεν πάρει το χρυσό»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ απηύθυνε... προειδοποίηση στην Team USA απαιτώντας το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οτιδήποτε λιγότερο από το χρυσό θα είναι μεγάλη αποτυχία για την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπως δήλωσε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Ο θρύλος του ΝΒΑ και μέλος της πρώτης Dream Team, του 1992, θεωρεί πως παρότι η διαφορά με τον υπόλοιπο μπασκετικό κόσμο δεν είναι πλέον χαώδης όπως κάποτε, δεν συγχωρείται αν αυτό το ρόστερ των ΗΠΑ δεν μπορέσει να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Να συμφωνήσουμε σε κάτι; Σίγουρα όλες οι ομάδες σε εθνικό επίπεδο έχουν βελτιωθεί και είναι πολύ καλύτερες. 100%. Παρόλα αυτά καμία δεν είναι καλύτερη από την Team USA. Αν εξαιρέσεις τον Γιόκιτς, τον Αντετοκούνμπο, τον Ντόντσιτς και τον Γκίλτζους-Αλεξάντερ, έχουμε τους 10 καλύτερους καλύτερους παίκτες. Ακόμα διαθέτουμε τους καλύτερους. Κανείς δεν μπορεί να φέρει από το βάθος του πάγκου έναν Τζέισον Τέιτουμ ή έναν Τζρου Χόλιντεϊ. Δεν μπορείς να βρεις κάποια ομάδα η οποία να έχει την πληρότητα και το σύνολο της Team USA. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν οι ΗΠΑ. Αν χάσουν, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στη χώρα. Δεν μπορούν να επιστρέψουν. Με την ομάδα που έχουμε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν χάσουμε το χρυσό μετάλλιο», δήλωσε σε podcast ο «Τσακ».

Υπενθυμίζεται πως η αήττητη στο τουρνουά Team USA θα αντιμετωπίσει απόψε (22:30) την Βραζιλία εφόσον περάσει στα ημιτελικά το νικητή του Σερβία-Αυστραλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x