Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Αυτός είναι ο αθλητισμός: Μπάιλς και Τσάιλς υποκλίθηκαν στην Αντράντε για το πρώτο της χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!

Σιμόν Μπάιλς και Τζόρνταν Τσάιλς, χάρισαν μια μοναδική στιγμή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων , με τις δύο αθλήτριες να υποκλίνονται στην Ρεμπέκα Αντράντε για το πρώτο της χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!

Μπορεί να αποτελεί «κλισέ», ωστόσο, είναι πέρα για πέρα αλήθεια.. Ο αθλητισμός μπορεί να μας χαρίσει πολλές και δυνατές στιγμές, γεμάτες χαρά, λύπη, συγκίνηση και περηφάνια!

Μια τέτοια δυνατή στιγμή μας χάρισαν απλόχερα οι Σιμόν Μπάιλς και Τζόρνταν Τσάιλς κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στον τελικό των ασκήσεων εδάφους!

Συγκεκριμένα οι δύο Αμερικανίδες κατέκτησαν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, με την Βραζιλιάνα, Ρεμπέκα Αντράντε να κατακτά το χρυσό, το οποίο και ήταν το πρώτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες!



Θέλοντας να τιμήσουν, αλλά και να δείξουν την αγάπη και την χαρά τους για την ιστορική αυτή επιτυχία της συναθλήτριάς τους, οι δύο Αμερικανίδες υποκλίθηκαν στον Αντράντε πάνω στο βάθρο, σε μια από τις πιο όμορφες και δυνατές φωτογραφίες των 33ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων!



Μπάιλς και Τσάιλς υποκλίθηκαν στην Αντράντε για το πρώτο της χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x