Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μουρούτσος: «Είσαι μεγάλος μάγκας Λευτέρη»!

Με αφορμή την «χρυσή» επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, ο Μιχάλης Μουρούτσος έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Ρίο, αλλά και της, επίσης «χρυσής», Άννας Κορακάκη.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, με αφορμή το θρίαμβο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ρίο, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, στην οποία έγραψε εγκωμιαστικά λόγια για τον 25χρονο γυμναστή, αλλά και για την Άννα Κορακάκη.

Συγκεκριμένα, χρυσός Ολυμπιονίκης στο τάε κβο ντο, το 2000 στο Σίδνεϊ, ανέφερε: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Άννα Κορακάκη αποδεικνύουν ότι μπορεί ένας αθλητής στις μέρες μας να φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Οι δύσκολες συνθήκες που πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στα ερασιτεχνικά αθλήματα, όχι μόνο είναι εμπόδιο, αλλά βοηθάνε έναν αθλητή να γίνει πιο σκληρός και πιο συγκεντρωμένος στον στόχο του. Είσαι μεγάλος μάγκας Λευτέρη!».

Ο Λεφτερης Πετρουνιας και η Αννα Κορακακη αποδεικνυουν οτι μπορει ενας αθλητης στις μερες μας να φτασει στην κορυφη του κοσμου.. Οι δυσκολες συνθηκες που παντα υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν στα ερασιτεχνικα αθληματα οχι μονο ειναι εμποδιο αλλα βοηθανε εναν αθλητη να γινει πιο σκληρος και πιο συγκεντρωμενος στον στοχο του..εισαι μεγαλος μαγκας λεφτερη!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x