Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μήτογλου: «Αλλάξαμε τελείως τη νοοτροπία μας και μπήκαμε με διαφορετική ενέργεια»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου, μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ επί της Αυστραλίας, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ κατάφερε να επικρατήσει με 77-71 της Αυστραλίας σε ένα παιχνίδι «do or die» για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, περιμένοντας πλέον νίκη της Σερβίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν, έτσι ώστε να βρεθεί στα προημιτελικά!

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ντίνος Μήτογλου έκανε δηλώσεις και στάθηκε στο ότι η ομάδα άλλαξε τη νοοτροπία, για να καταφέρει να πάρει τη σημαντικότατη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Καταρχάς ήταν μία σημαντική νίκη, τα δώσαμε όλα. Η Αυστραλία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τώρα θα περιμένουμε. Μπήκαμε για τη νίκη, προσπαθήσαμε για την μεγάλη διαφορά. Θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Αλλάξαμε τελείως τη νοοτροπία μας, μπήκαμε με διαφορετική ενέργεια. Η Αυστραλία είναι μία ομάδα που βάζει πολύ καλά το κορμί της και καθαρίζει τα ριμπάουντ. Οι διαφορές μας από το πρώτο ημίχρονο ήταν ήδη πολύ μεγάλες και γι' αυτό τον λόγο είχαμε τόση μεγάλη διαφορά στους πόντους. Εκεί κρίθηκε το σημείο. Στην ενέργειά μας, στα ριμπάουντ και στην άμυνά μας κυρίως. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Περιμένουμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x