Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μια ανάσα από τον τελικό ο Τραΐκοβιτς στα 110μ. εμπόδια

Εκτός τελικού στα 110μ. εμπόδια των Ολυμπιακών Αγώνων παρά την υπερπροσπάθεια ο Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Μετά από μία καταπληκτική κούρσα στα ημιτελικά των 110 μέτρων με εμπόδια ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κύπριος πρωταθλητής και σημαιοφόρος της χώρας στην τελετή έναρξης κατετάγη τρίτος στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό με χρόνο 13,32".

Στον τελικό προκρίνονταν οι δύο πρώτοι από κάθε μία εκ των τριών ημιτελικών σειρών καθώς και οι δύο αθλητές με τον καλύτερο χρόνο από τους υπόλοιπους, με τον Τραΐκοβιτς να έχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο!

Τους καλύτερους χρόνους (εκτός των έξι που προκρίθηκαν απευθείας) είχαν ο 3ος και ο 4ος της πρώτης ημιτελικής σειράς με 13,19" και 13,26" αντίστοιχα (στη δεύτερη σειρά ο 3ος είχε 13,34" κι έμεινε αυτομάτως εκτός).

Εάν ο Τραΐκοβιτς ισοφάριζε το παγκύπριο ρεκόρ του (13,25") θα έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό όμως η επίδοσή του ήταν τελικά η τρίτη καλύτερη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και να καταταγεί στην 9η θέση.

Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του αθλητή μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας για μεγαλύτερη στιγμή του την πρόκρισή του στον τελικό του «Ρίο 2016», όπου πήρε την έβδομη θέση στον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x