Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μάντης-Καγιαλής: «Παλεύαμε 8 χρόνια με τα κύματα, όμως ο επιμένων νικά»!

Τυλιγμένοι με την ελληνική σημαία, Μάντης και Καγιαλής δήλωσαν πανευτυχείς για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και τόνισαν: «Έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, θέλουμε και άλλα μετάλλια»!

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, τυλιγμένοι με την ελληνική σημαία, μίλησαν για την τεράστια επιτυχία τους στο Ρίο, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία 470 της ιστιοπλοΐας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους

Παύλος Καγιαλής: «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Αυστραλό πίσω μας, παλέψαμε όσο μπορούσαμε, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν νικητής στο Λονδίνο και παγκόσμιος πρωταθλητής (σ.σ. ο Μάθιου Μπέλτσερ). Έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς τώρα πια! Αισθανόμαστε περήφανοι, είναι η δικαίωση μιας δουλειάς που είχε πολύ κόπο και προγραμματισμό».

Παναγιώτης Μάντης: «Στην τελευταία σημαδούρα είχαμε και εμείς μια άτυχη στιγμή. Όμως, πετύχαμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε δυνατά για το μέλλον. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, πλέον θέλουμε και άλλα μετάλλια. Είχαμε πει ότι θα σταματήσουμε όταν χάσαμε την πρόκριση για το Λονδίνο. Αλλά πεισμώσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x